Onze dermatoloog

Dr. Vanden Eycken voltooide haar studies geneeskunde met grootste onderscheiding aan de KU Leuven. Daarna volgde ze haar opleiding in het UZ Leuven tot algemeen dermatoloog. Zij specialiseerde zich verder in Mohs chirurgie bij Dr. Poblete (ZOL Genk) en Prof. Van Laethem (UZ Leuven). Zij maakt deel uit van het Mohs team van het UZ Leuven. Zij heeft dan ook een verdere subspecialisatie in:

Zij volgt tevens verschillende nationale en internationale bijscholingen en congressen om zo op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in de dermatologie.

Zij is lid van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (KBVDV) en de Belgian Mohs group.

Onze verpleegkundige

Onze verpleegkundige Kristien is afkomstig uit het Limburgse Bilzen. Na een bachelor na bachelor in  spoed en intensieve zorgen ging zij aan de slag in het ZOL Genk als verpleegster op de afdeling Intensieve zorgen. Na vele goede en interessante jaren wou ze echter een nieuwe uitdaging aangaan. Hiervoor heeft ze zich toegelegd op de dermatologie en helpt ze je graag verder in onze praktijk. 

Onze huidtherapeuten

Voor onze niet-medische esthetische behandelingen werken we samen met huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Huidtherapie is een bachelor opleiding in Nederland. Dit traject verzekert hoog opgeleide paramedici die gespecialiseerd zijn in huidanalyse en verzorging, laserbehandeling en chemische peelings.